Mąka tempura Gogi 500 g

Oceń ten produkt jako pierwszy

16,50 zł

W magazynie

Krótki opis

Skład: maka pszenna, mąka z tapioki, skrobia modyfikowana, proszek do pieczenia (regulatory kwasowości: E450, E500), sól, wzmacniacz smaku: E621. Zawartość opakowania: 500 g Data przydatności do spożycia: 15.09. 2026 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

Tempura, to potrawa kuchni japońskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa, grzyby czy kawałki mięsa. Przygotowane produkty są panierowane w mące tempura (przed użyciem wystarczy ją rozrobić z wodą) i smażone na głębokim oleju. Następnie po wyjęciu z tłuszczu składniki układa się na bibułce, by odsączyć tłuszcz.

Kuchnia Nie

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować