Mąka tempura Ottogi 500 g

Oceń ten produkt jako pierwszy

15,50 zł

W magazynie

Krótki opis

Skład: mąka PSZENNA, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, proszek do pieczenia, sól, prażony ryż w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny mielony, barwnik naturalny: ryboflawina. Zawartość opakowania: 400 g Data przydatności do spożycia: 29.07.2022 Kraj pochodzenia: Korea

Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki mięsa. Panierka tempurako to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.

Kuchnia koreańska

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować