Pasta curry czerwona 400 g Mae ploy.

Oceń ten produkt jako pierwszy

21,90 zł

W magazynie

Krótki opis

Zawartość: 400 g Skład: suszone czerwone chilli, czosnek, trawa cytrynowa, sól, szalotka, galangal, pasta krewetkowa (krewetki, sól), skórka z limonki kaffir, pieprz. Produkt może zawierać śladowe ilości ryby. Data przydatności: 8.05.2026 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

Głównym składnikiem czerwonej pasty curry jest papryczka chilli. Używana do przygotowania dań typu curry w kuchni tajskiej i indyjskiej. Przygotowanie: zasmażyć 50 g pasty curry, dodając 400 ml mleka kokosowego, 200 g mięsa i bakłażan. Spróbować przed doprawianiem. Sugestia: dla bardziej łagodnego smaku użyć pół pasty curry.

Kuchnia tajska

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować