PASTY I MISO

  1. Pasta zielone curry FG 195 g.

    Zawartość: 195 g Skład: papryczki chilli, trawa cytrynowa, olej sojowy, czosnek, galangal, sól, szalotki, kolendra, cukier, gałka muszkatołowa. Data przydatności: 28.10.2026r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    19,50 zł
    Add to wishlist
  2. Pasta Miso Hikari czerwona 400g

    Zawartość: 400 g Skład: woda, soja, ryż, sól, alkohol. Data przydatności do spożycia: 05.12.2026 r. Kraj pochodzenia: Japonia

    Dowiedz się więcej

    13,90 zł
    Add to wishlist
  3. Pasta przyprawowa do Singapur Laksa 50 g AHG.

    Zawartość: 50 g Skład: galangal, szalotki, olej sojowy, cukier, sól, czerwone papryczki chilli, suszone krewetki, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma. Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu. Data przydatności: 19.07.2026 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    8,60 zł
    Add to wishlist
  4. Pasta Singapure Chicken Curry AHG 50g.

    Zawartość opakowania: 50 g Skład: olej z ziaren soi, szalotka, czosnek, sól, czerwone chilli, trawa cytrynowa, musztarda, kozieradka, mielona kurkuma, kmin, ziarna kolendry Data przydatności do spożycia: 1.07.2026 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    8,50 zł
    Add to wishlist
  5. Pasta Tom Kha Lobo 400g

    Zawartość opakowania: 400 g Skład: sól, galangal, trawa cytrynowa, cukier, olej sojowy, wzmacniacz smaku: E621, skórka z limonki kaffir, szalotki, korzeń kolendry chilli, regulator kwasowości: E330. Data przydatności do spożycia: 16.12.2026r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    21,90 zł
    Add to wishlist
  6. Pasta Tom Yum AHG 50 g.

    Zawartość opakowania: 50 g sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, wzmacniacz smaku: E621, regulator kwasowości: E330, chili w proszku, tamaryndowiec, szalotka, czosnek, galangal, sok z limonki. Data przydatności :19.01.2026 Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    8,50 zł
    Add to wishlist
  7. Pasta Tom Yum Lobo 400 g.

    Zawartość: 400 g Skład: sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, wzmacniacz smaku: E621, regulator kwasowości: E330, proszek chilli, pasta tamatyndowa (tamaryndowiec, woda), szalotka, czosnek, galangal, sok z limonki. Data przydatności: 05.08.2026 Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    21,90 zł
    Add to wishlist
  8. Pasta z tamaryndowca (tamaryndowa) 220 g Jeeny’s .

    Zawartość : 220 g Skład: tamarynda 86 %,woda, sól. Data przydatności do spożycia: 14.08.2026 Kraj pochodzenia: Malezja

    Dowiedz się więcej

    17,99 zł

    Brak w magazynie

    Add to wishlist
  9. Pasta zielone curry AHG 50 g.

    Zawartość opakowania: 50 g Skład: chili, trawa cytrynowa, czosnek, sól, szalotki, galangal, pasta krewetkowa (krewetki, sól), skórka z limonki kaffiru, korzeń kolendry, przyprawy. Data przydatności do spożycia: 12.08.2024. Kraj pochodzenia: Tajlandia

    Dowiedz się więcej

    8,20 zł
    Add to wishlist
  10. Pasta Miso Hikari biała 400 g.

    Zawartość: 400 g Skład: woda, soja, ryż, sól, alkohol. Data przydatności do spożycia: 20.12.2026 r. Kraj pochodzenia: Japonia

    Dowiedz się więcej

    13,90 zł
    Add to wishlist