Nie masz produktów w koszyku.
Mój koszyk
Nie masz produktów w koszyku.
Porównaj produkty
BRAK PRODUKTÓW
Bazą jest uprawiana w Chinach herbata typu Sencha. Daje klarowny napar o miodowym kolorze. Delikatna w smaku i zapachu. Ułatwia trawienie, bogata w witaminę C. Kombucha, czyli inaczej grzyb herbaciany to różne rodzaje drożdży i mikrobów, które żyją w symbiozie. Znana jest już od stuleci ze swych dobroczynnych właściwości, głównie służy do wewnętrznego oczyszczania i regeneracji ciała. W naszej herbacie oprócz kombuchy znajdą państwo śliwkę, dzięki której mieszanka ma świeży smak i aromat. zaparzanie w temp. 70-80 stopni C.
Kuchnia | Nie |
---|
Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.
Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować
Porównaj produkty
BRAK PRODUKTÓW