Żółta pasta curry AHG 50 g.

Oceń ten produkt jako pierwszy

8,50 zł

W magazynie

Krótki opis

Zawartość: 50 g Skład: szalotki, olej sojowy, sól, czosnek, trawa cytrynowa, cukier, czerwone papryczki chilli, zmielone nasiona kolendry, imbir, pasta krewetkowa (krewetki, sól), mielony kminek, gorczyca, kozieradka, przyprawy. Data przydatności do spożycia: 12.11.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.

Kuchnia tajska

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować